Genealogia, pures to estàndards de la ,, RAC


Què és la genealogie?

Paraul de la Primera veritat, "genealogia of" no "genealogia" és. Genealogia de la Paraul significator to "arbre" és. Com com Aixia the GATS Essers most humans, gossos, cavalls, Conills i tot el seu d'Indies predecessor, fins i tot els membres de la família individuals, avantpassats, proporcio hand coneixement dels seus familiars. En base a AIXO, les malalties genètiques conegudes del Passat, p evitar possibles dels partits parents, else the trets indesitjables les persones i Ajua Prevenar la transmission de malalties genètiques Les generacions futures.
Genealogia diferents meat Que el món Federacions aconsegueix the registrar real.

Per exemple, get Regner Unite El club de la goss (KCA), als Estats Units L'American Kennel Club (AKC) igual que els Països de tot el món get CoStat de les federacions que opera, a uns 86 Països de membre / negociats ECB Socis Cinològ the Federació Internacional (FCI) com kinolojik organitzacions estan disponibles. Aquestes organitzacions També the final molt Actius eSports del gos i en diversos mostri relacionats camps amb el gos.
Indicador de La genealogia és safkanlıg. Com que un gos / gate "pure sang" necessitate de saber por que du almenys pod 4 de la anterior GENERACION. Fins i tot have Nomes else pares phenotype individu it was conegut com s'h to esmentat en la Carrera per l'Aparencia pure sang vol d que els membres de la familia Psycho mesh cap is ENR no és cert.La pures tolerated, Aparencia no és l'l'UNIC ...In amb nosaltres FCU están de les institucions vinculum to esmentades anteriorment. FCI (anglais significa: Cinològ by (gossos Ciencia) Federació Internacional) té un sistema de cada país de una sola organització treball amb. El representant de la Turquie FC is a Assumar les va institucions Races i és Federació CIENCIES GOs (KIF). Aquest GOs s'h registrati a institucions also formalització les de la Turquie FC tér autoritatea. KIF, registres else pertanyents gossos als de raç to gossos estate acceptats por la han FC FC i de les condicions establertes registra el compliment the permet de la crisi gossos.
estàndards de la RAC


FCI, AKC com a organitzacions, etc., ha de ser la forma en detalle de determiner, i accep carrera que cada una forma "ESTANDARD". color dels Ullsten from d'aquests estàndards de la raç, la forma de les orelles, low, estructura de la pell, caracters ha de tener característiques indesitjables que descri`ption that molts detalls que es considera the defectuosos.
X raç d'un ser avaluats decidit gos d'acord amb l'ESTANDARD de la RAC "concurs standrtların Carrera" entre en JOC. L'avaluació dels ARBITRES en la competencia face of home. (Els ARBITRES estan obligats passer diversos examens timing of molt de temps de temps pour molten entrenant avaluació aques per in.) Width-picture,


Bir köpeğin şecereli olması "mükemmel" olduğu anlamına gelmemektedir ne yazık ki. Çok iyi kan hatlarından gelen şampiyon köpeklerin bile yavrularında hatalar çıkma ihtimali her zaman vardır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta sahip olunmak istenilen ırk hakkında ayrıntılı bilgiye sahip olmaktır. Yani ırkın genel görünüşünü, hata olarak kabul edilen yönlerini artı ve eksilerini görebilmek/yorumlayabilmek gerekir. Bu yüzden mümkün olduğunca ırk hakkında araştırma yapılmalı ve ırk standartları hakkında bilgi sahibi olunmalıdır...


Köpek Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Burada daha çok benim kişisel görüşlerimden bahsedeceğim ama önemli olduğunu düşünüyorum. Öncelikle köpek alırken bir ırk belirlediğinizde ırkın sadece dış görünüşü değil genel olarak karakter yapısının size uygun olup olmadığı da çok önemlidir. Karakter konusunda sürpriz yaşama ihtimaliniz şecereli bir köpekte en azdır. Geçmişini bilmediğiniz bir yavrunun içinden aslan da çıkabilir kedicik de.


Türkiye'de "secereli" diye satılan köpeklere dikkat edin. Bilgisayar çıktısından şecere olmaz. Şecere verme yetkisi bulunan tek kuruluş KIF'tır. En azından anne ve babanın KIF onaylı soy kütüğü belgelerini göremezseniz durumdan şüphelenmeye başlayın.


"Garantia racial" només pot suportar la genealogia. Algú es va aixecar per la "carrera grantie donem tota la vida", no dels voltants. garantia racial Sino "certificate genealogic" polar Ser.
"Identität passaport de la UE" For ATENCIÓN gossos als es que les veneers amb expressions. The és Le, also fete, ELLs anomen el que el de vacunació ID certificate. Aixia está aquí un joven que podria to procedent d'Europe de la trenci is identität A :) HE revelant estate. Ter que si preguntes coses it is ÇALGÜNER the Afegame, have place for us to s'abstingu de la lletr. Aquest problema es farà descriptive amb més de la contribució tote hand text Berk Recepoğlu és Ayiti, Petarkadaş the extractor de la pagina web.